Velkommen til Find1Lejebil.dk

Vi finder den bedste pris på din lejebil. Vi søger priser hos alle de store selskaber der udlejer biler. Vi finder den bedste pris til dig.

Find din lejebil her

Billeje Island

 

Som dansker er det oplagt at besøg Island og benytte billeje Island under opholdet. Island er en gammel del af Danmark, men er dog siden blevet selvstændig, men du kan stadigvæk se den danske inspiration mange steder. Det er desværre blevet sådan at mange tanker banker der er i krisen når de tænker på Island, og det er faktisk synd, for Island har så mange andre ting at byde på der er meget mere spændende.

 

Der er en del vulkaner på Island, men der er ingen grund til at frygte at besøge Island af den grund. Jeg tror langt de fleste kan huske hvordan en vulkan på Island lukkede luftrummet i store dele af Europa, men i den periode var det helt trygt at være på Island. Så opdag hele øen med billeje Island, så kan du komme ud og gå på vulkaner, og få den en oplevelse for livet. Du har sikkert også hørt om de mange varme kilder der er på Island, og det hele har du mulighed for at opdage når du benytte dig af vores tilbud om billeje Island og komså afsted til den tidligere dansk ø.