Velkommen til Find1Lejebil.dk

Vi finder den bedste pris på din lejebil. Vi søger priser hos alle de store selskaber der udlejer biler. Vi finder den bedste pris til dig.

Find din lejebil her

Billeje München

 

München er andet end Oktoberfest, og byen har rigtig meget at byde på. Desværre så er byen lidt overset af danske turister, og det er også en af de ældste byer i Tyskland. Hvis du holder ferie eller på anden vis opholder dig i Måunchen og tiden tillader det, så skulle du tage og benytte dig af billeje München, for det er ikke bare selve byen der er et brsøg værd, for det er hele området. Hvis du har interesse i øl, så er det dette område i Tyskland, hvor der ligger langt flest bryggerier, så det kan du alt sammen opleve hvis du benytter dig af vores tilbud med billeje München.

 

München har siden 1506 været hovedstad i den tyske delstat Bayern. München blev grundlagt helt tilbage i 1158 og er derfor en af de ældste byer i Tyskland. Det München nok er mest kendt for i verden er den årlige Oktoberfest der foregår hvert år i september måned. Der kommer mange tusinde mennesker til den helt store folkefest som oktoberfesten er. Hvis du har behov for billeje i München så hjælper vi dig gerne med billig billeje i München.