Velkommen til Find1Lejebil.dk

Vi finder den bedste pris på din lejebil. Vi søger priser hos alle de store selskaber der udlejer biler. Vi finder den bedste pris til dig.

Find din lejebil her

Billeje Stuttgart

 

Stuttgart ligger i det sydlige Stuttgart, og det er et rigtig hyggeligt område af Tyskland men en meget stor industri. Hvis du planlægger en tur til Stuttgart og ankommer med fx. fly, så er det oplagt at bruge billeje Stuttgart. Hvis du er i byen nogle dage, og fx. har lyst til at besøge factory-outlet, så er det oplagt at benytte billeje Stuttgart, for der ligger en helt by fyldt med factory outlet. Det hele startede med Hugo Boss der ligger i byen, men siden dengang er der kommet rigtig mange andre mærker til byen, således at byen i dag faktisk udelukkende består af butikker der sælger tøj, sko og andre godt ting til rigtig gode priser. Det kan du alt sammen opleve hvis du bruger billeje Stuttgart.

 

Stuttgart er hovedbyen i delstaten Baden-Wüttemberg i Tyskland. Stuttgart har en omfattende industri og der i blandt også de kendte bilfabrikker Mercedes og porsche der begge er beliggende lige omkring Stuttgart. Der bor idag cirka 600.000 mennesker i Stuttgart hvilket gør Stuttgart til den 6. største by i Tyskland. Sturrgart er en by med mange kultur tilbud, men mest kendt er nok det gamle julemarked i Stuttgart der et et af de ældste af sin slags. Hvis du kommer med fly eller tog til Stuttgart, eller af andre årsager har brug for billeje Stuttgart, så hjælper vi dig gerne med det.