Velkommen til Find1Lejebil.dk

Vi finder den bedste pris på din lejebil. Vi søger priser hos alle de store selskaber der udlejer biler. Vi finder den bedste pris til dig.

Find din lejebil her

Billeje Tyskland

 

Mange danskere kører på ferie hver år, og det går op for flere og flere, at der er rigtig mange penge at spare på billeje i Tyskland. Det kan i mange tilfælde bedre betale sig, at benytte billeje Tyskland i stedet for at køre i en dansk bil. Grunden til dette er de lave priser på billeje i Tyskland i forhold til, hvad det koster at køre i en dansk bil. Det er helt lovligt for danskere at leje en bil i Tyskland og så kører syd på i den. Man kan fx. leje en Mercedes til en rigtig god pris, på den måde, så kan man komme rigitg behageligt syd på, og så spare rigtig mange penge os.

 

Hvis du bor i jylland, så er det helt enkelt, for du bestiller billeje Flensborg, og på dagen hvor du skal afhente din lejebil, så kører du blot med din egen bil til Flensborg og afhenter din tyske lejebil. Hvis med skal køre langt, så er det altid spændende og se hvilken bil man får, men min erfaring siger mig at man som regel får rigtig lækre biler når man bruge billeje Tyskland. De biler jeg har fået har altid været næsten nye. Hvis du i den danske industriferie har behov for billeje Tyskland, så kan det være en god idé at bestille i lidt god tid, for der er mange danskere der bruge det, for hvis du regner på hvor meget du taber i værdi på din egen bil, så er der rigtig mange penge at spare.

 

Når du kigger på priser på billeje i Tyskland, så skla du huske på, at i modsætning til billeje i Damark, så er priserne i Tyskland næsten altid incl. fri kilometer, og derfor er det perfekt at leje en bil og Tyskland, for at køre på ferie i denne. Du skal være meget opmærksom på om der er fri kilometer, for det kan blive meget dyrt hvis du kører på ferien i bilen hvis der ikke er. Heldigvis så er det næsten altid tilfældet at der er alle de kilometer du kan overkomme incl. i prisen på billeje Tyskland.

 

Næste gang du skal syd på, så prøv billeje i Tyskland